Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Ons uitgebreide aanbod

Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen, aarzel niet om met ons in contact te treden. Laat ons de uw logistiek vraagstuk oplossen met zorgvuldige en persoonlijke ondersteuning, op maat gemaakt uw situatie. Onze toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een oplossing te bieden die perfect aansluit bij de specifieke wensen en vereisten.

Onderhoud

Onze service minimaliseert uitval- en stilstandtijden. We bieden CO2-neutrale oplossingen op maat voor betrouwbare technische werking.

Service & Storingen

Onze experts staan klaar om snel en efficiƫnt storingen te verhelpen, zodat uw bedrijf probleemloos kan blijven draaien. Koers Heftruck Service: uw betrouwbare partner in storingsoplossingen.

Keuringen

Wij garanderen grondige keuringen voor uw heftrucks, zodat u met vertrouwen kunt werken en de koers van veiligheid kunt blijven volgen.

Transport

Veilig en betrouwbaar transport voor uw heftrucks. Koers Heftruck Service zorgt voor een zorgeloze levering op elke gewenste locatie.

Retrofit

Wij bieden hoogwaardige revisiediensten om uw heftrucks weer in topconditie te brengen. Vertrouw op onze expertise en zorg ervoor dat uw heftrucks optimaal presteren en langdurig meegaan.

Maak vandaag nog een afspraak!