Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Het transporteren van onder andere heftrucks is vaak complexe taak die gespecialiseerde kennis, ervaring en uitrusting vereist.

Afmetingen en gewicht

Heftrucks zijn zware en omvangrijke machines. Afhankelijk van het type en de capaciteit kunnen heftrucks variƫren in gewicht van enkele tonnen tot meer dan 10 ton. Bovendien hebben ze vaak onhandige afmetingen, lange vorken en uitstekende delen. Het vervoeren van een heftruck vereist daarom speciale voertuigen met voldoende laadcapaciteit en voorzieningen om dit veilig en efficiƫnt te kunnen uitvoeren.

Veiligheidsmaatregelen

Veiligheid is een topprioriteit bij het transporteren van heftrucks. Het verplaatsen van een zware machine vereist een zorgvuldige planning en uitvoering om ongevallen en schade te voorkomen. Onze chauffeurs zijn ervaren met het laden, vastzetten en lossen van heftrucks op een veilige en gecontroleerde manier.

Speciale uitrusting

Het transporteren van heftrucks vereist vaak een speciale uitrusting. Dit kan zo simpel zijn als een lier om de heftruck op de wagen te trekken tot een speciale oplegger met een zware hydraulische laadklep of dieplader. Dit maakt het mogelijk om heftrucks veilig te laden en te lossen, zelfs op ongelijke ondergronden of op locaties zonder laad- en losfaciliteiten.

Meer informatie?

Wilt u uw machine verhuizen of heeft u op een andere manier behoefte aan transport van uw heftruck, reachtruck of stapelaar. Neem dan contact op met onze planning op 0172-424220

 

Maak vandaag nog een afspraak!