Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Optimaliseer heftrucks met Retrofit!

Bij Koers Heftruck Service kunt u terecht voor alle mogelijk denkbare logistieke transportmiddelen. Wat nu als uw intern transport nog in puike mechanische conditie verkeert, maar slechts elektronische defecten of mankementen heeft?

Gelukkig is er een oplossing: retrofit. In dit artikel zullen we de uitdagingen van defecte heftruck elektronica bespreken

Wat is retrofit?

Retrofit verwijst naar het upgraden of aanpassen van bestaande machines met nieuwe technologieën en componenten om hun prestaties te verbeteren. In het geval van heftrucks omvat retrofit het vervangen of upgraden van verouderde rij/hefregelingen en of besturingen.

Oude heftruck als nieuw?

In veel gevallen is het veel voordeliger de machine te voorzien van een retrofit systeem dan het gebruik van originele componenten. Ons uitgebreide programma is leverbaar voor bijna alle types intern transportmaterieel van de bekende merken. En is toepasbaar op zowel AC, DC als shunt motoren.

De ombouwwerkzaamheden van een machine worden meestal in onze werkplaats uitgevoerd. Om stagnatie in uw bedrijf te voorkomen, kunnen wij voor de ombouwperiode een huurtruck plaatsen.

Komen uw logistieke processen in het gedrang vanwege een machine met defecte elektronica? Vraag dan zonder enige verplichting informatie aan wat in uw situatie de beste oplossing is. Wij sturen u dan vrijblijvend een offerte met de geraamde kosten voor reparatie of ombouw van de machine.

Waarom uw machine bij Koers Heftruck Service retrofitten?

 Meer dan 25 jaar ervaring in service en onderhoud;
 Multibrand, wij onderhouden niet alleen de merken waar we importeur of dealer van zijn;
 Snelle response, in veel gevallen kunnen we u dezelfde dag al advies geven;
 We denken niet in problemen maar in oplossingen.

Maak hier uw afspraak!