Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Heftruckservice met expertise en snelheid

Bij het repareren van uw intern transport materieel gaat u niet over één nacht ijs. Een belangrijke rol in deze beslissing zal liggen en vertrouwen, expertise en een goede reputatie. Uw machines kunt u bij onze professionals met een gerust hart laten repareren. Wij verzorgen voor onze monteurs zowel intern als extern training en bijscholing.

1

Expertise

Wij beschikken over een team van goed opgeleide en ervaren technici. Ze hebben diepgaande kennis van verschillende machines. Door uw heftruck aan onze professionals over te laten, kunt u erop vertrouwen dat zowel de diagnose als reparatie snel en juist worden uitgevoerd.
2

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid, dit kan alleen door gebruik te maken van hoogwaardige onderdelen en de juiste kennis. Zo weet u dat uw heftruck na de reparatie goed zal presteren en minder snel opnieuw problemen zal vertonen. Onze technici hebben ervaring met verschillende heftruckmodellen en -merken
3

Tijd- en kostenefficiëntie

Soms is een machine niet snel op locatie te maken of zal de machine naar onze werkplaats moeten voor werkzaamheden. Stilstand kost uw onderneming in veel gevallen stress en geld. Wij hebben een eigen transportdienst die snel voor een vervangende machine kan zorgen. Zo kan stilstand in uw logistieke proces tot een minimum beperkt worden.
4

Veiligheid

Het repareren vereist technische kennis en naleving van de veiligheidsvoorschriften. Onze monteurs zijn allemaal opgeleid tot keurmeester en kennen de eisen waaraan moet worden voldaan. Dit vermindert het risico op ongevallen of storingen als gevolg van slecht uitgevoerde reparaties.
5

Klantenservice

Heeft u een vraag of wilt u een second opinion? Koers heftruck service staat ook klaar om eventuele vragen of zorgen die u heeft te beantwoorden. Onze (telefonische) ondersteuning is op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 17:00.

Kortom:

Het laten repareren van uw machines is bij ons in goede handen. Bent u nog geen klant stel ons op de proef en beslis zelf!

Waarom uw machine bij Koers heftruck service onderhouden?

 Meer dan 25 jaar ervaring in service en onderhoud;
 Multibrand, wij onderhouden niet alleen de merken waar we importeur of dealer van zijn;
 Snelle response, in veel gevallen kunnen we u dezelfde dag al komen;
 We denken niet in problemen maar in oplossingen.

Maak hier uw afspraak!