Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Koers Heftruck Service verhuurt onder andere heftrucks, reachtrucks, stapelaars en (elektrische) palletwagens. Als u behoefte heeft aan tijdelijke inzet bij piekbezetting of uw wilt uw intern transport flexibel mee laten bewegen met de behoefte van uw bedrijf.
In dat geval zou een machine huren voor langere of korte periode een goede keuze zijn.

Huren van een machine kan een goede keuze zijn als alternatief op kopen of leasen. Er zijn verschillende redenen waarom huren een aantrekkelijke optie kan zijn, namelijk:

  1. Flexibiliteit: Huren biedt meer flexibiliteit dan kopen of leasen. Als u bijvoorbeeld een heftruck huurt, kan deze voor een korte periode gebruikt worden zonder je zorgen te maken over de kosten van onderhoud of reparaties. Bovendien kunt u gemakkelijk van heftruck wisselen als je behoeften veranderen. Als u bijvoorbeeld toch meer hefhoogte of een groter hefvermogen nodig heeft. Zo groeit de machine met uw behoefte mee
  2. Lagere kosten: Huren kan goedkoper zijn dan kopen of leasen. Als je bijvoorbeeld de machine huurt, hoeft u geen grote som geld te betalen om de heftruck te kopen of te leasen. In plaats daarvan betaal je alleen voor de tijd dat je de heftruck gebruikt. Dit kan voordelig zijn als je de machine slechts voor een korte periode nodig is.
  3. Geen onderhoudskosten: Als je een product huurt, hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van onderhoud of reparaties. Dit is vooral handig als je een product huurt dat vaak onderhoud nodig heeft, zoals een heftruck, reachtruck, stapelaar of elektrische palletwagen.
  4. Lagere stilstand: Als je een machine huurt, hoef je je geen zorgen te maken over stilstand. Als de heftruck defect raakt en onderdelen hebben langere levertijd zullen we de machine omruilen voor een vergelijkbaar model.

Huren kan dus een goede keuze zijn als alternatief op kopen of leasen. Het biedt meer flexibiliteit, lagere kosten en minder zorgen over onderhoud, stilstand en veranderende behoefte in uw logistiek proces.
Overweegt u huren neem dat per mail of telefonisch contact op met een van onze specialisten.

Maak vandaag nog een afspraak!