Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Koers Heftruck Service biedt u een uitgebreid assortiment aan intern transport. Heftrucks, reachtrucks, stapelaars, palletwagens en diverse aanverwante hulpmiddelen voor zowel binnen als buiten uw magazijn kunt u bij ons vinden.

Veel bedrijven gaan over tot koop van hun machinepark. Maar wat nu als dit niet in uw bedrijfsvoering of plannen past? Misschien ontbreken de liquide middelen op het moment, of heeft u andere redenen om niet tot aanschaf van een heftruck over te gaan. Wellicht wilt u meer tijd om uit te vinden welke machine(s) het beste aansluit(en) bij uw processen.
In alle genoemde gevallen is het leasen van uw interne transport toepassingen een prima optie!

De voordelen van lease

Het leasen van intern transport producten is naast voornoemde argumenten ook financieel aantrekkelijk, getuige de volgende voordelen:

  • Fiscaal aftrekbare rente
  • U weet van tevoren wat uw maandelijkse lasten zijn
  • Op deze manier investeren zet uw liquide middelen niet zwaar onder druk
  • Uw budget blijft beheersbaar
  • U betaalt geen afsluitkosten

Twee verschillende vormen leaseconstructies

Financial Lease

U ‘koopt’ de machine en bent bij het ingaan van de looptijd direct economisch eigenaar. Dat betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud en de zorg voor de machine. Eventuele waardevermindering door gebrek aan onderhoud komt dus geheel voor uw rekening. De looptijd varieert van 3 tot 84 maanden, gedurende welke periode u een van tevoren vastgesteld maandbedrag betaalt. Aan het eind van de looptijd kunt u de machine als uw wettig eigendom beschouwen.

Operational Lease

Bij deze leasevorm blijft het gehuurde object eigendom van de verstrekker en zal deze er dus ook op toezien dat de machine in goede conditie blijft door onderhoud en controles. Kort gezegd komt het er op neer dat alle kosten voor het gebruik van het gehuurde object in de maandelijkse leaseprijs zitten. Aan het eind van de leaseperiode wordt de huurder in staat gesteld de machine voor een schappelijk bedrag over te nemen.

Mocht u twijfelen wat voor u de best denkbare constructie is, dan zijn onze adviseurs graag bereid u hierover uitgebreid te informeren en u van advies te dienen.

Heftruck leasen?