Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Over de XP15

De XP15 is EP’s zelf ontwikkelde slimme intralogistieke oplossing. Hij is te bedienen als eenĀ  autonome mobiele robot of een elektrische palletwagen. De installatie is eenvoudig op te zetten voor een verscheidenheid aan toepassingen via bluetooth. De XP15 heeft een plug-in Li-ion accupack en is standaard uitgerust met een 24V/60Ah batterij, welke zorgt voor maximale uptime en hoge beschikbaarheid.

De XP15 gebruikt visuele navigatietechnologie zodat de truck te allen tijde zijn positie weet. Bovendien gebruikt de XP15 ter voorkoming van botsingen bumperstrips en Lidar-detectoren om de veiligheid van de werking te garanderen.

Flexibele routes

Via bluetooth kunt u snel wisselen tussen verschillende routes. Wachten op een collega die de pallet zelf wegzet of automatisch lossen en terug rijden beide is mogelijk. Ook een vaste route met in te stellen tussenstops is geen enkel probleem.

Samenwerking

De XP15 is een autonome co-bot, er kan eenvoudig geschakeld worden tussen manuele en automatische bediening. De ideale collega die nooit vermoeid is.

Eenvoudige bediening

Makkelijk (binnen een dag) te programmeren en schakel eenvoudig en snel tussen taken zonder diepgaande IT kennis en zonder extra software.

Compleet

Door een verwisselbare en snel op te laden accu zijn hoge inzetten goed mogelijk. Het 2D navigatie systeem maakt gebruik van visuele navigatie met grote precisie.

“Speciale introductie prijs van 23500 euro, kom langs in ons magazijn voor een vrijblijvende demo.”