Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Invoering

EP’s GPS Fleet Management is een innovatief systeem waarmee u uw wagenpark en verhuuractiviteiten op een effectieve en efficiënte manier kunt beheren. Beschikbaar op pc, tablets en mobiele apparaten. Het systeem houdt gegevens bij over het gebruik van vrachtwagens en batterijen, waardoor gebruikers de toestand van bedrijfsmiddelen kunnen bewaken en analyseren, diagnose op afstand kunnen uitvoeren en de efficiëntie van wagenparkbeheer kunnen verbeteren.

BATTERIJBEWAKING

Het BMS-systeem op de batterij zorgt voor de veiligheid  de lithium-ionbatterij en beschermt deze tegen oververhitting of overladen. Het telematics systeem maakt verbinding met de BMS en kan draadloos de toestand van de batterij in real-time bewaken. In de grafiek ziet u onder andere de laadcurve en mogelijke tijden om tussenladingen te doen. Door tijdens pauzes en lunchtijd op te laden, verhoogt u de uptime en productiviteit van de batterij.

UPTIME-BOOSTER

Bewaak eenvoudig en op afstand de status en conditie van uw assets. Het systeem biedt een uitgebreide analyse van de dagelijkse werkuren en oplaadtijden van de batterij.
Tevens kunnen storingsrecords van zowel de batterij als heftruck uitgelezen worden.

TRACKING

Het telematics systeem biedt u een overzicht in real-time waar de machine zich bevind en bewaakt uw waardevolle machines terwijl deze in gebruik zijn.

VOORSPELLEND ONDERHOUD

Het GPS-telematics systeem kan eenvoudig worden aangesloten op mobiele apparaten en maakt diagnose op afstand mogelijk. Door hier op in te spelen kunnen onze monteurs in veel gevallen al met de juiste onderdelen ter plaatse komen.