Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Bij Koers Heftruck Service kunt u terecht voor alle mogelijk denkbare logistieke transportmiddelen zoals reachtrucks, stapelaars, heftafels, palletwagens en heftrucks. Wat nu als uw intern transport nog in puike mechanische conditie verkeert, maar slechts elektronische defecten of mankementen heeft? Onze goed opgeleide heftruckmonteurs kunnen uw defecte elektronica zoals printplaten, displays, rijregelingen en dergelijke in veel gevallen herstellen of vervangen.

Oude heftruck als nieuw

Mocht dit vanwege verouderde elektronica van uw intern transport een te kostbare operatie worden dan kunnen wij uw heftruck voorzien van universele elektronica en daarmee ombouwen naar een machine die is voorzien van de nieuwste technologie. Dit is bijna altijd goedkoper dan het gebruik van originele componenten en ondertussen net zo functioneel. Ons uitgebreide MOSFETMetal-Oxide-Semiconductor Field-Effect Transistor -programma is leverbaar voor bijna alle types intern transportmaterieel van de bekende merken. Het programma is toepasbaar op zowel AC, DC als Shunt motoren.
De ombouwwerkzaamheden van een machine worden meestal in onze werkplaats uitgevoerd. Om stagnatie in uw interne transportprocedures te voorkomen, kunnen wij voor de ombouwperiode een leentruck plaatsen.Komen uw logistieke processen in het gedrang vanwege een machine met defecte elektronica? Vraag dan zonder enige verplichting informatie aan wat in uw situatie de beste oplossing is. Koers Heftruck Service stuurt u dan vrijblijvend een offerte met de geraamde kosten voor reparatie of ombouw van de machine.