Skip to main content
WinkelwagenClose Cart

Een tractiebatterij vormt het energieke hart van een heftruck of welke andere vorm van intern transport dan ook. Een goede kwaliteit tractiebatterij is dus een elementair onderdeel van de machines die uw logistieke processen moeten uitvoeren.

Koers Heftruck Service levert kwalitatief hoogstaande tractiebatterijen voor elk denkbaar intern transportmiddel. Heftruck, stapelaar, reachtruck, veegwagen, pallettruck of orderpicker, wij leveren de juiste batterij. De levensduur van een tractiebatterij wordt grotendeels bepaald door juist gebruik en regelmatig onderhoud. Maar zoals bij alle techniek kan na verloop van tijd slijtage optreden waardoor de batterij minder energie levert. Meestal ligt de oorzaak in een matig functionerende cel of een slechte verbinding. Toch hoeft dit niet de reden te zijn om een nieuwe tractiebatterij aan te schaffen!

Reparatie ter plaatse

Als uw tractiebatterij minder begint te presteren, kunnen onze monteurs de batterij bij u op de werkplek testen. In de meeste gevallen kunnen zij detecteren wat de oorzaak is van de verlaagde capaciteit. Veelal is het ter plekke mogelijk de batterij te repareren c.q. defecte cellen te vervangen zodat de batterij weer het maximale rendement levert. Vanzelfsprekend levert deze oplossing u een aanzienlijke besparing op in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe tractiebatterij. Tevens wordt met deze ingreep de levensduur van de batterij vaak met jaren verlengd.
Gaat u toch over tot aanschaf van een nieuwe tractiebatterij dan kunnen wij, indien gewenst, de oude batterij op een milieuverantwoorde wijze afvoeren.
Wilt u meer informatie over aanschaf en / of gebruik van tractiebatterijen? Vul dan het formulier hiernaast in, of bel met onze technische dienst op 0172 751260.